Αγιασμός στο Κ. Ξ. Γ. Moose και Καλή Χρονιά!

ΣΠΑΡΤΗ. Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου ο καθιερωμένος αγιασμός του Κέντρου Ξένων Γλωσσών MOOSE LANGUAGE SCHOOLS για να κυρηχθεί και επίσημα η έναρξη της σχολικής χρονιάς. Στον αγιασμό βρέθηκαν πολλοί από τους μαθητές του Κέντρου με τους γονείς τους. Τα μαθήματα άλλωστε ξεκίνησαν κανονικά από τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου.

Ο Γιώργος Μουστόγιαννης, αμέσως μετά την τέλεση του αγιασμού, απευθυνόμενος στους γονείς των μαθητών που βρέθηκαν στο Κέντρο, τους ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη τους ενώ ειδική αναφορά έκανε και στους 184 επιτυχόντες του MOOSE LANGUAGE SCHOOLS.

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Moose Language Schools παρέχει στους μαθητές του: 1) σταθερή και δοκιμασμένη μέθοδος διδασκαλίας 2) χρήση οπτικοακουστικού υλικού για καλύτερη εμπέδωση της διδαχθείσας ύλης όλων των μαθητών ακόμη και αυτών με μαθησιακές ιδιαιτερότητες και 3) σταθερά αυστηρή επιλογή των πιστοποιητικών γλωσσομάθειας με παρακαταθήκη ένα σίγουρο επαγγελματικό μέλλον με πιστοποίηση της Αγγλικής γλώσσας που τους εξασφαλίζει ένα σίγουρο επαγγελματικό μέλλον όπου η γνώση των αγγλικών είναι επιτακτική ακόμη και στην πιο απλή μορφή εργασίας στις ημέρες μας.

Ο εκπαιδευτικός οργανισμός ξένων γλωσσών MOOSE LANGUAGE SCHOOLS, από την στιγμή της ιδρύσεως του μέχρι και σήμερα, έχει καταφέρει να εδραιώσει γερές βάσεις και δυνατές σχέσεις με τους σπουδαστές κάθε ηλικίας.

Η υψηλή ποιότητα σπουδών, η ζεστή ατμόσφαιρα αλλά και οι φιλικές σχέσεις με τους γονείς και με τους μαθητές, όπως και η εφαρμογή σύγχρονων και πρωτοποριακών μεθόδων διδασκαλίας, έχουν συμβάλει όλα αυτά τα χρόνια στη δημιουργία μιας σχέσης εμπιστοσύνης και σεβασμού.

ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΟΥΣΤΟΓΙΑΝΝΗ Για Όσους Δεν Θέλουν τα Πτυχία Μόνο για τον Τοίχο! Για Μας… Η Διδασκαλία των Αγγλικών δεν είναι μια «οποιαδήποτε δουλειά». Είναι Σοβαρή Δέσμευση και Τρόπος Ζωής! Για Σας…. Η Εκμάθηση των Αγγλικών είναι Επένδυση για το Μέλλον και Όχι Μηνιαίο Έξοδο..!!

Μπορείτε να μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα μας μέσω ειδήσεων RSS 2.0 που θα βρείτε ΕΔΩ!.

'Η μπορείτε να μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα και εκδηλώσεις μας μέσω FeedBurner και κατευθείαν στο email σας!

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ μην ξεχάσετε να συμπληρώσετε τα υποχρεωτικά πεδία (*) γιατί αλλιώς η φόρμα δε θα μπορέσει να υποβληθεί.

Όνομα *

Email * (Δεν θα δημοσιευθεί)

Website

Σχόλια