ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2013-2014 ΤΟΥ “MOOSE LANGUAGE SCHOOLS”

ΣΠΑΡΤΗ 13/09/2013

MOOSE LANGUAGE SCHOOLS

Με μεγάλη μας χαρά υποδεχτήκαμε για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά τους μαθητές του Κέντρου Ξένων Γλωσσών Moose στην καθιερωμένη Γιορτή Έναρξης του Σχολικού Έτους που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 17:00.Φωτογραφία0191

Αρχικά τελέστηκε Αγιασμός από τον πατέρα Αθανάσιο Σπηλιώτη και στη συνέχεια  πραγματοποιήθηκε απονομή διπλωμάτων από τον εκπρόσωπο του Cambridge Steven Taylor. Ο κύριος Taylor επισήμανε ότι οι εξετάσεις για μικρούς μαθητές Young Learners, Ket και Pet του Cambridge αποτελούν ένα σημαντικό μέρος της μαθησιακής διαδικασίας καθώς οι μαθητές αποκτούν νέες εμπειρίες ενώ παράλληλα  έχουν την ευκαιρία να συναναστραφούν με Αγγλόφωνους εξεταστές.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε από τον ιδιοκτήτη του Κέντρου Γεώργιο “Moose” Μουστόγιαννη ο οποίος εξέφρασε θερμότατες  ευχές για μία ακόμη επιτυχημένη χρονιά και τη δέσμευσή του για σκληρή δουλειά, υπευθυνότητα και αξιοπιστία ώστε οι μαθητές του Κέντρου Ξένων Γλωσσών Moose να πετύχουν τους στόχους τους.

Ευχαριστούμε τους γονείς, τις μαθήτριες και τους μαθητές που μας τίμησαν με την παρουσία τους, ελπίζουμε δε στη συνέχιση της ενδυνάμωσης των σχέσεων με το Κέντρο Ξένων Γλωσσών μας και τις οικογένειες των μαθητών.

 

Γεώργιος Μουστόγιαννης

Διευθυντής Σπουδών

Moose Language Schools

bcdefigh

 

Μπορείτε να μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα μας μέσω ειδήσεων RSS 2.0 που θα βρείτε ΕΔΩ!.

'Η μπορείτε να μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα και εκδηλώσεις μας μέσω FeedBurner και κατευθείαν στο email σας!

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ μην ξεχάσετε να συμπληρώσετε τα υποχρεωτικά πεδία (*) γιατί αλλιώς η φόρμα δε θα μπορέσει να υποβληθεί.

Όνομα *

Email * (Δεν θα δημοσιευθεί)

Website

Σχόλια