Καλά Χριστούγεννα – Ευτυχισμένο το 2017/ Charity begins at home! :)

b

Charity begins at home. Prov. You should take care of family and people close to you before you worry about helping others.

ΣΠΑΡΤΗ. Η φιλανθρωπία ξεκινά από το σπίτι. Με αυτό το σύνθημα γιόρτασαν στο Moose Language Schools στη Σπάρτη μαθητές και εκπαιδευτικοί. Η γιορτή Χριστουγέννων είχε μαζική συμμετοχή, χαρά, εκπαίδευση μέσα από το παιχνίδι και πολλές – πολλές ευχές.
Την Πέμπτη 22/12/16 ο Γιώργος Μουστόγιαννης και οι συνεργάτες του υποδέχθηκαν τους μαθητές του Κέντρου. Διάβασαν και έψαλλαν κάλαντα από διάφορες χώρες, τραγούδησαν Κaraoke και σε αγγλικό κείμενο έμαθαν την ιστορία γνωστών τραγουδιών. Ψυχαγωγήθηκαν μέσα από εκπαιδευτικές ασκήσεις. Οι μικρότεροι ζωγράφισαν και χειροτέχνησαν ενώ παρακολούθησαν χριστουγεννιάτικα κινούμενα σχέδια στα Αγγλικά.

Χαρά, ευχές, και μηνύματα για τις ημέρες, για τον συνάνθρωπο, για τους λαούς όλου του κόσμου. Η γιορτή κορυφώθηκε όταν τα παιδιά βρέθηκαν μπροστά σε ένα τεράστιο μπουφέ με καλούδια…
Η ευχή του Γιώργου Μουστόγιαννη για καλές γιορτές συνοδευόταν με τη συμβουλή για καλό χαρακτήρα… Τελικά και τα Χριστούγεννα είναι εποχή Moose. MERRY CHRIS-MOOSE EVENT!
bacenpqNursery & Juniors Creatingl13491213z

 

Μπορείτε να μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα μας μέσω ειδήσεων RSS 2.0 που θα βρείτε ΕΔΩ!.

'Η μπορείτε να μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα και εκδηλώσεις μας μέσω FeedBurner και κατευθείαν στο email σας!

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ μην ξεχάσετε να συμπληρώσετε τα υποχρεωτικά πεδία (*) γιατί αλλιώς η φόρμα δε θα μπορέσει να υποβληθεί.

Όνομα *

Email * (Δεν θα δημοσιευθεί)

Website

Σχόλια