1η Συνάντηση Γονέων /Μαθητών για τα επίπεδα Junior A & B, Senior A-C στο Moose L.S. με την Express Publishing

“ Προσκεκλημένη η κ. Αδαμαντία Μπουρδέρη, Τeacher Τrainer / ELT Consultant του εκδοτικού οίκου Express Publishing ”

ΣΠΑΡΤΗ. Το Κεντρο Moose L.S.  πραγματοποιεί την 1η Συνάντηση Γονέων και Μαθητών, εξηγεί, ενημερώνει και απαντά. Ο διευθυντής του Κέντρου κ. Γιώργος Μουστόγιαννης αναφέρει: «Αξιότιμοι Φίλοι, Διανύουμε το δεύτερο μήνα της σχολικής περιόδου και θεωρούμε απαραίτητη την πραγματοποίησης της 1ης μας συνάντησης μας για τα επίπεδα Junior A και Β, Senior A, B και C

meetingπου θα γίνει την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου και ώρα 17.00 (για τις τάξεις Junior A-B) και 18.30 (για τις Α-C τάξεις) στο χώρο του κέντρου μας, με σκοπό την ενημέρωση των γονέων, μαθητών και φίλων του MOOSE. Στη συνάντησή μας αυτή θα γίνει ενημέρωση για τη διδασκαλία που γίνεται στο μάθημα μέσω του διαδραστικού πίνακα και τη χρήση του ie – book(ηλεκτρονικού διαδραστικού βιβλίου) – και γενικώς για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να μελετούν οι μαθητές στο σπίτι (κυρίως αυτοί που φοιτούν για πρώτη φορά στο κέντρο μας) προς αποφυγή λαθών. Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί συζήτηση για την επίλυση τυχόν αποριών σας.

meeting

Mr MooseΕπίσης, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως θα έχουμε καλεσμένη για άλλη μια φορά την κυρία Αδαμαντία Μπουρδέρη, Τeacher Τrainer/ ELT Consultant του εκδοτικού οίκου Express Publishing (ενός από τα ισχυρότερα Βrand πίσω από τις επιτυχίες του Moose Language Schools) Σημειώνεται  πως η συνάντηση για τα επίπεδα B1 (PRE-LOWER), B2 (LOWER), Γ1 (ADVANCED) και Γ2 (PROFICENCY) θα πραγματοποιηθεί σε διαφορετική ημερομηνία που θα ανακοινωθεί σύντομα. Αυτή είναι η πρώτη από τις φετινές συναντήσεις μας, καθώς θα ακολουθήσουν ανάλογες κατά την διάρκεια της σχολικής χρονιάς, στοχεύοντας στην πλήρη και ουσιαστική ενημέρωσή σας».

Σας ευχαριστούμε.

Με εκτίμηση

Γιώργος Ευαγγέλου Μουστόγιαννης

Διευθυντής Σπουδών Moose Language Schools

http://www.notospress.gr

Μπορείτε να μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα μας μέσω ειδήσεων RSS 2.0 που θα βρείτε ΕΔΩ!.

'Η μπορείτε να μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα και εκδηλώσεις μας μέσω FeedBurner και κατευθείαν στο email σας!

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ μην ξεχάσετε να συμπληρώσετε τα υποχρεωτικά πεδία (*) γιατί αλλιώς η φόρμα δε θα μπορέσει να υποβληθεί.

Όνομα *

Email * (Δεν θα δημοσιευθεί)

Website

Σχόλια