1η Συνάντηση Γονέων/Μαθητών στο Moose L.S. με την Express Publishing

393054_2647864091432_1521550527_n

Αξιότιμοι Φίλοι,
Διανύουμε το δεύτερο μήνα της σχολικής περιόδου και θεωρούμε επιτακτική την ανάγκη πραγματοποίησης της συνάντησής μας που θα γίνει τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου και ώρα 18.00 στο χώρο του κέντρου μας, με σκοπό την ενημέρωση των γονέων, μαθητών και φίλων του MOOSE, για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να μελετούν οι μαθητές στο σπίτι (κυρίως αυτών που φοιτούν για πρώτη φορά στο κέντρο μας) προς αποφυγή λαθών. Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί συζήτηση για την επίλυση τυχόν αποριών σας.
Επίσης, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως θα έχουμε καλεσμένη την κυρία Αδαμαντία Μπουρδέρη, Τeacher Τrainer/ ELT Consultant του εκδοτικού οίκου Express Publishing (ενός από τα ισχυρότερα χαρτιά πίσω από τις επιτυχίες του Moose Language Schools!)

Η κυρία Μπουρδέρη θα μιλήσει για τα οφέλη του ie-book ανά επίπεδο, του διαδραστικού ηλεκτρονικού βιβλίου στην μελέτη, την εμπέδωση και την αφομοίωση των αγγλικών καθώς και των CLIL Readers.adamantia mpourderi
Στη συνέχεια θα πάρει το λόγο ο κ. Γεώργιος Μουστόγιαννης, για να παρουσιάσει τους λόγους που κυρίως τα παιδιά αποτυγχάνουν στις εξετάσεις γλωσσομάθειας. Θα μιλήσει για κάθε τύπο μαθητή που αποτυγχάνει, τους λόγους αποτυχίας τους και θα δώσει συμβουλές σε γονείς και μαθητές ώστε να γίνουν πιο αποτελεσματικοί.
Στα πλαίσια αυτής της εκδήλωσης θα απονεμηθούν οι Πιστοποιήσεις Γλωσσομάθειας των μαθητών μας που για μια ακόμη χρονιά πρώτευσαν στις εξετάσεις στα επίπεδα B2 (LOWER), Γ1 (ADVANCED) και Γ2 (PROFICENCY). Με την συνεργασία μας θα υπάρξουν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.
Αυτή είναι η πρώτη από τις φετινές συναντήσεις μας, καθώς θα ακολουθήσουν ανάλογες κατά την διάρκεια της σχολικής χρονιάς, στοχεύοντας στην πλήρη και ουσιαστική ενημέρωση σας εντός του χώρου του κέντρου μας και σε καμία περίπτωση εκτός αυτού.
Σας ευχαριστούμε.
Με εκτίμηση
Γιώργος Ευαγγέλου Μουστόγιαννης
Διευθυντής Σπουδών

logo

Μπορείτε να μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα μας μέσω ειδήσεων RSS 2.0 που θα βρείτε ΕΔΩ!.

'Η μπορείτε να μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα και εκδηλώσεις μας μέσω FeedBurner και κατευθείαν στο email σας!

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ μην ξεχάσετε να συμπληρώσετε τα υποχρεωτικά πεδία (*) γιατί αλλιώς η φόρμα δε θα μπορέσει να υποβληθεί.

Όνομα *

Email * (Δεν θα δημοσιευθεί)

Website

Σχόλια