Δημιουργική χρονιά για τους σπουδαστές του «Moose» Language Schools

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισαν τη φετινή σχολική χρονιά οι μαθητές και το διδακτικό προσωπικό του Κέντρου Ξένων Γλωσσών «Moose», σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 11 Ιουνίου, στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Ξένων Γλωσσών Γεωργίου Μουστόγιαννη-Moose Language Schools.

Την έναρξη της εκδήλωσης σηματοδότησε ο διευθυντής του Κέντρου κ. Γιώργος Μουστόγιαννης, ο οποίος

έκανε μία σύντομη αναδρομή στις επιτυχίες του Κέντρου Ξένων Γλωσσών «Moose» και εστιάζοντας στο «Πώς οι μεγάλοι μπορούν να κάνουν τη διαφορά στη ζωή των παιδιών με την παρέμβαση και μη παρέμβασή τους καθώς και στις στιγμές που Καλούμαστε να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις στη ζωή μας που θα σηματοδοτήσουν την μετέπειτα πορεία μας πόσο μάλλον των παιδιών». Την παρουσίαση συνόδευσαν δύο εντυπωσιακά και συγκλονιστικά βίντεο.

Η δεύτερη πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση της εκδήλωσης έγινε για τους γονείς από την Γλωσσοθεραπεύτρια κα Νικολέττα Παπαδοπούλου η οποία αναφέρθηκε σε βασικές αρχές καθώς και τεχνικές εξάσκησης για μικρούς και μεγάλους. Ακολούθως, έγινε προσομοίωση του Μαθήματος/Demo-Lesson-καινοτομία του Moose L.S. από τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του!- της Pre-junior [α’ δημοτικού] και Junior A[β’-γ’ δημοτικού], με πρωταγωνιστές τους μικρούς μαθητές και θεατές όλους τους καλεσμένους των μαθητών και του Κέντρου ενθουσιάζοντας τους τελευταίους με τις δεξιότητές τους.

Το αποκορύφωμα της εκδήλωσης ήταν η άρτια θεατρική παράσταση που έδωσαν οι μαθητές της Junior A με τίτλο «The Old House» βασισμένη στο διδακτικό βιβλίο των παιδιών και με ηθικό δίδαγμα την αγάπη και τον σεβασμό που πρέπει να δείχνουμε στα ζώα και όλα τα πλάσματα που διαφέρουν από όλους μας. Αξίζουν να δοθούν πολλά συγχαρητήρια στους μαθητές αλλά και στους δασκάλους τους για την διοργάνωση αυτών των εκδηλώσεων.

 

Φωτογραφίες από την τελευταία πρόβα των παιδιών

Μπορείτε να μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα μας μέσω ειδήσεων RSS 2.0 που θα βρείτε ΕΔΩ!.

'Η μπορείτε να μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα και εκδηλώσεις μας μέσω FeedBurner και κατευθείαν στο email σας!

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ μην ξεχάσετε να συμπληρώσετε τα υποχρεωτικά πεδία (*) γιατί αλλιώς η φόρμα δε θα μπορέσει να υποβληθεί.

Όνομα *

Email * (Δεν θα δημοσιευθεί)

Website

Σχόλια