Έφυγε η Ηγέτιδα της Express Publishing Βιργινία Παγουλάτου-Βλάχου

13920997_10154230418727626_4097601065647333181_nΕντελώς απροσδόκητα απεβίωσε μια σημαντική επιχειρηματίας, πρωτοπόρος της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης στην Ελλάδα, η κυρία Βιργινία Παγουλάτου-Βλάχου που ηγείτο της εταιρείας Express Publishing.

Έχει γράψει δεκάδες βιβλία για τη διδασκαλία των Αγγλικών τα οποία προμηθεύονται οργανισμοί, υπουργεία και φορείς απ’ ολόκληρο τον πλανήτη.

Η Βιργινία Παγουλάτου Βλάχου (Virginia Evans), τα τελευταία 35 χρόνια, έχει αφήσει ανεξίτηλο το διδακτικό της αποτύπωμα, δημιουργώντας καινοτόμα συστήματα εκμάθησης της Αγγλικής γλώσσας , με πρωτότυπα βιβλία, διαδραστικά συστήματα διδασκαλίας και σύγχρονες μεθόδους.

Εκατοντάδες χιλιάδες καθηγητές και μαθητές αγγλικών, εντός και εκτός Ευρώπης, εμπιστεύονται, από το 1986 και μετά, τα βιβλία και τις διδακτικές της μεθόδους .

Το έργο της θα συνεχίσουν τα μέλη της οικογένειας και οι στενοί συνεργάτες της στην Express Publishing.

Η κηδεία της κυρίας Βιργινίας Παγουλάτου Βλάχου θα γίνει την Παρασκευή 5 Αυγούστου στις 12 το μεσημέρι, στο Β’ Νεκροταφείο Λεωφόρος Ηρακλείου 112 και αναμένεται να παρευρεθούν εκπρόσωποι εκπαιδευτικών οργανισμών από ολόκληρο τον πλανήτη.

‘’….Ήταν τιμή μου που την γνώρισα από κοντά στα άκρως επιμορφωτικά σεμινάριά της καθώς και στην εταιρία της όπου πέρασα για ένα σύντομο μα γεμάτο ουσία χρονικό διάστημα ως ELT Consultant. Η κυρία Τζίνα αποτέλεσε πηγή έμπνευσης σε όποιον είχε την ευκαιρία να την γνωρίσει με το δυναμισμό και την ισχυρή της προσωπικότητα . Τα βιβλία της αποτελούν ισχυρότατο όπλο και θα εξακολουθούν να αποτελούν αναπόσπαστο στοιχείο του Moose Language Schools. Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά της. Να είσαστε όλοι γεροί και να τιμάτε τη μνήμη της- ΠΑΝΤΑ! ’’

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΟΥΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ

Moose Language Schools

Μπορείτε να μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα μας μέσω ειδήσεων RSS 2.0 που θα βρείτε ΕΔΩ!.

'Η μπορείτε να μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα και εκδηλώσεις μας μέσω FeedBurner και κατευθείαν στο email σας!

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ μην ξεχάσετε να συμπληρώσετε τα υποχρεωτικά πεδία (*) γιατί αλλιώς η φόρμα δε θα μπορέσει να υποβληθεί.

Όνομα *

Email * (Δεν θα δημοσιευθεί)

Website

Σχόλια