Ενδιαφέρουσα Ενημέρωση Computer-Based Testing από το Cambridge English

ΣΠΑΡΤΗ-ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ (PALSO) ΛΑΚΩΝΙΑΣ. Την Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 11.00 το πρωί to διδακτικό προσωπικό του κέντρου ξένων γλωσσών MOOSE LANGUAGE SCHOOLS του Γεωργίου Μουστόγιαννη βρέθηκε στην ευχάριστη θέση να παρακολουθήσει σεμινάριο-εργαστήρι που συνδιοργάνωσε το Cambridge English μαζί με το εξεταστικό κέντρο του πανεπιστημίου του Cambridge- PEN (Peloponnese Examination Network) όπου είναι μέλος και το MOOSE LANGUAGE SCHOOLS από τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του.CambEng_96_P_CMYKpenΟ τίτλος του σεμιναρίου ήταν , Computer-Based Testing με το Cambridge English: Τα οφέλη και η καλύτερη προετοιμασία
και το παρουσίασε ο γνωστός πλέον στους μαθητές του MOOSE Stephen John Taylor, Σύμβουλος: Cambridge English στη Νοτιοανατολική Ευρώπη .20141015_131435Στο Cambridge English, το Peloponnese Examination Network αλλά και στο κέντρο ξένων γλωσσών MOOSE, εφαρμόζουμε τη συγκεκριμένη τεχνολογία σήμερα.
Πολλοί υποψήφιοι σε όλη την Ελλάδα και μέσα σε αυτούς και από τους πρώτους συμμετέχοντες και οι μαθητές του MOOSE LANGUAGE SCHOOLS έχουν ήδη δώσει τις παραδοσιακές KET, PET, FCE, CAE και CPE εξετάσεις σε μορφή ηλεκτρονικού υπολογιστή Computer-Based, με μεγάλη επιτυχία.

Ο κύριος Taylor επισήμανε τα οφέλη του ευρέως φάσματος των εξετάσεων CB που προσφέρει το Cambridge και έκανε παρουσίαση σημαντικών τμημάτων των εξετάσεων, τονίζοντας την ευκολία χρήσης τους και την ελκυστικότητα για τους μαθητές του σήμερα.
Παρουσίασε επίσης τον καλύτερο τρόπο για να προετοιμάσουν οι παρευρισκόμενοι καθηγητές τους μαθητές τους για αυτό το μέσο εξέτασης.
Οι καθηγητές του Moose είχαν επίσης την ευκαιρία να συζητήσουν θέματα που αφορούν τον τρόπο αξιολόγησης των εξετάσεων του Cambridge. H παρουσιάση ήταν άρτια και άκρως ενημερωτική και γενικά αποτέλεσε ευχάριστη και εποικοδομητική εμπειρία για τους καθηγητές του Moose Language Schools. Όπως έχουμε επισημάνει άλλωστε και θα συνεχίσουμε να το τονίζουμε, για μας η διδασκαλία δεν είναι απλά μια δουλειά, είναι τρόπος ζωής. Η δουλειά μας δεν τελειώνει με το τέλος του μαθήματος. Επιμορφωνόμαστε συνεχώς, μελετάμε και προσαρμόζουμε την διδασκαλία μας στις απαιτήσεις της εποχής μας φροντίζοντας πάντα να κρατάμε τον πήχη ψηλά-πρώτα σε μας και μετά στους μαθητές μας.

Γιώργος Μουστόγιαννης

Διευθυντής Σπουδών/Ιδιοκτήτης, Moose Language Schools

20141015_131435

Μπορείτε να μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα μας μέσω ειδήσεων RSS 2.0 που θα βρείτε ΕΔΩ!.

'Η μπορείτε να μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα και εκδηλώσεις μας μέσω FeedBurner και κατευθείαν στο email σας!

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ μην ξεχάσετε να συμπληρώσετε τα υποχρεωτικά πεδία (*) γιατί αλλιώς η φόρμα δε θα μπορέσει να υποβληθεί.

Όνομα *

Email * (Δεν θα δημοσιευθεί)

Website

Σχόλια