Γιορτή Έναρξης Σχολικής Περιόδου-Αγιασμός-Απονομή Διπλωμάτων Κέντρου Ξένων Γλωσσών Moose L.S.

Με εξαιρετική επιτυχία και άκρως ικανοποιητική προσέλευση , το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Moose πραγματοποίησε την καθιερωμένη Γιορτή Έναρξης Σχολικής Περιόδου την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου ανοίγοντας τις πόρτες του πλήρως εξοπλισμένου και πρωτοποριακού του χώρου για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά.

Την έναρξη της εκδήλωσης σήμανε ο Αγιασμός με τον πατέρα Αθανάσιο Σπηλιώτη, ο οποίος αποτελεί σταθερή αξία του Moose σε κάθε έναρξη σχολικής περιόδου από τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του.

Η βραδιά συνεχίστηκε με την Απονομή Διπλωμάτων των Επιτυχόντων του Moose. Τόσο ο ιδιοκτήτης και Διευθυντής Σπουδών του Κέντρου, κύριος Γιώργος Μουστόγιαννης, όσο και οι συνεργάτες του διακατέχονταν από ένα αίσθημα ικανοποίησης, μιας κι ο πολύτιμος κόπος τους για την ολοκλήρωση των στόχων της περασμένης σχολικής περιόδου ευοδώθηκε.

Ιδιαίτερη έκπληξη προκάλεσαν στους παρευρισκομένους το γεγονός ότι στους επιτυχόντες των εξετάσεων Β2-Lower και Γ2-Proficiency περιλαμβάνονταν και γονείς μαθητών του Κέντρου οι οποίοι είχαν ασχοληθεί με τα Αγγλικά πριν από αρκετά χρόνια. καθώς και κάποια Success Stories [ιστορίες επιτυχιών] μερικών από τους επιτυχόντες του Moose.

Την εκδήλωση έκλεισε ο ιδιοκτήτης του Κέντρου Moose  με τις ευχές του για μία ακόμη επιτυχημένη χρονιά, ο οποίος δεν παρέλειψε να υποσχεθεί σκληρή δουλειά, υπευθυνότητα και αξιοπιστία για την επίτευξη των στόχων των μαθητών του Moose.

 

Μπορείτε να μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα μας μέσω ειδήσεων RSS 2.0 που θα βρείτε ΕΔΩ!.

'Η μπορείτε να μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα και εκδηλώσεις μας μέσω FeedBurner και κατευθείαν στο email σας!

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ μην ξεχάσετε να συμπληρώσετε τα υποχρεωτικά πεδία (*) γιατί αλλιώς η φόρμα δε θα μπορέσει να υποβληθεί.

Όνομα *

Email * (Δεν θα δημοσιευθεί)

Website

Σχόλια