Το Moose Language Schools εντυπωσιάζει ξανά

Με τα εγκαίνια του εκπαιδευτηρίου Moose Language Schools οι μαθητές και οι γονείς τους πήραν μια μικρή γεύση από όσα θα τους επεφύλασσε ο διευθυντής , Γεώργιος Μουστόγιαννης , στην πορεία της σχολικής περιόδου. Από το Σεπτέμβρη μέχρι και τα Χριστούγεννα τα Moose Language Schools απέδειξαν περίτρανα ότι ήρθαν για να μείνουν, μιας και οι πρωτοποριακές μέθοδοι διδασκαλίας πλαισιώθηκαν άριστα με τις τεχνολογικές δυνατότητες!

Στις 6 και 13 Δεκεμβρίου οι γονείς και οι μαθητές των Moose Language Schools έγιναν κοινωνοί μιας άρτια οργανωμένης εκδήλωσης, με συνοδοιπόρο το Πανεπιστήμιο του Cambridge, το οποίο έδωσε δυναμικό παρόν. Πιο αναλυτικά,στις 6 Δεκεμβρίου ο διευθυντής κύριος Γιώργος Μουστόγιαννης ανέλαβε την ενημέρωση των γονέων για τη μεθοδολογία του διαδραστικού πίνακα αλλά και της όλης διαδικασίας μάθησης και αφομοίωσης της διδακτέας ύλης.

Την ίδια ημέρα, έγινε ενημέρωση από το City & Guilds. Κατόπιν , στις 13 Δεκεμβρίου είχε έρθει η ώρα των εκπροσώπων του Πανεπιστημίου του Cambridge να έρθουν σε επαφή με τους γονείς και να τους κατατοπίσουν σε ποικίλα ζητήματα που αφορούν στο μέλλον των παιδιών τους. Μετά την πρώτη , σε τοπικά δεδομένα,ολοκλήρωση της ενημέρωσης, τα Moose Language Schools παρέδωσαν τους βαθμούς αξιολόγησης στους μαθητές τους, τους οποίους άφησαν ιδιαίτερα έκπληκτους με τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή που ακολούθησε αλλά και τις εκπλήξεις που επεφύλασσε για αυτούς ο κύριος Μουστόγιαννης .

Moose, Jenny & Stephen Taylor

Μπορείτε να μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα μας μέσω ειδήσεων RSS 2.0 που θα βρείτε ΕΔΩ!.

'Η μπορείτε να μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα και εκδηλώσεις μας μέσω FeedBurner και κατευθείαν στο email σας!

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ μην ξεχάσετε να συμπληρώσετε τα υποχρεωτικά πεδία (*) γιατί αλλιώς η φόρμα δε θα μπορέσει να υποβληθεί.

Όνομα *

Email * (Δεν θα δημοσιευθεί)

Website

Σχόλια