Ατομικό Σεμινάριο της Express Publishing στην Σπάρτη

“ Το Moose L.S. ήταν και εκεί… γιατί έπρεπε! ”

Γράφει ο Γιώργος Μουστόγιαννης*

ΣΠΑΡΤΗ – ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΕΝΕΛΑΪΟΝ. Την Πέμπτη 29 Μαρτίου το Moose Language Schools παρακολούθησε μια εξαιρετική παρουσίαση των νέων πρωτοποριακών σειρών του εκδοτικού οίκου  Express Publishing από τον γνωστό στο διδακτικό προσωπικό του Moose Language Schools, κύριο Δημήτρη Χίλαρη, ELT Consultant – Teacher Trainer της Express Publishing. Επίσης έγινε αναφορά στην κατανόηση των μαθησιακών δυσκολιών που οι μαθητές αντιμετωπίζουν στην εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας και πρότεινε τις κατάλληλες μεθόδους και τεχνικές διδασκαλίας έτσι ώστε να αποτελέσει μια αποτελεσματική και αξιέπαινη εμπειρία για όλους τους μαθητές.

Επρόκειτο για μία διαφωτιστική και ευχάριστη παρουσίαση για το διδακτικό προσωπικό του Moose L. S. η οποία – ως συνήθως – ξεπέρασε την κάθε προσδοκία σε ό,τι αφορά την πρωτοτυπία και αξιοπιστία του υλικού της E. P. καθώς και οι διευκρινήσεις που έγιναν σχετικά με τις εσφαλμένες αντιλήψεις για τις μαθησιακές δυσκολίες.

Όπως έχουμε επισημάνει άλλωστε και θα συνεχίσουμε να το τονίζουμε, για μας η διδασκαλία των αγγλικών δεν είναι απλά μια δουλειά, είναι τρόπος ζωής. Η δουλειά μας δεν τελειώνει με το τέλος του μαθήματος. Επιμορφωνόμαστε συνεχώς, μελετάμε και προσαρμόζουμε την διδασκαλία μας στις απαιτήσεις της εποχής μας φροντίζοντας πάντα να κρατάμε τον πήχη ψηλά – πρώτα σε μας και μετά στους μαθητές μας.

* Διευθυντής Σπουδών, Moose Language Schools

Μπορείτε να μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα μας μέσω ειδήσεων RSS 2.0 που θα βρείτε ΕΔΩ!.

'Η μπορείτε να μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα και εκδηλώσεις μας μέσω FeedBurner και κατευθείαν στο email σας!

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ μην ξεχάσετε να συμπληρώσετε τα υποχρεωτικά πεδία (*) γιατί αλλιώς η φόρμα δε θα μπορέσει να υποβληθεί.

Όνομα *

Email * (Δεν θα δημοσιευθεί)

Website

Σχόλια