Στο Moose Language Schools η εκπαίδευση δεν σταματάει ποτέ!!!

ΑΘΗΝΑ-Divani Caravel Hotel. Την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου και σε πλήρη απαρτία το διδακτικό προσωπικό του Κέντρου Ξένων Γλωσσών Moose Language Schools του Γεωργίου Μουστόγιαννη  παρευρέθηκε στην πολύ σημαντική και πρωτοποριακή εκδήλωση που διοργάνωσε ο εκδοτικός οίκος Express Publishing σε συνεργασία με τους φορείς πιστοποιήσεων γλωσσομάθειας  αγγλικών των Πανεπιστημίων του Cambridge ESOL  και Michigan. Η ημερίδα αφορούσε τις αλλαγές που θα γίνουν στις εξετάσεις των δύο φορέων κατά την εξεταστική περίοδο του Μαΐου 2013.Την έναρξη της εκδήλωσης σήμανε η κυρία Jenny Dooley, συγγραφέας και ιδιοκτήτρια της Express Publishing, με χαιρετισμό και παρουσίαση των καινούργιων εκδόσεων της E.P. με τις αλλαγές των εξετάσεων των προαναφερθεισών φορέων.

Έπειτα ακολούθησε το πρώτο σκέλος του σεμιναρίου που αφορούσε το νέο, ανανεωμένο Certificate of Proficiency in English-CPE revised 2013 το οποίο θα είναι συντομότερο και φιλικότερο για τους υποψήφιους μαθητές από τον Μάιο του 2013 που συμβαίνει να είναι και η 100ή Επέτειος της εξέτασης.

Την παρουσίαση του πρώτου μέρους του σεμιναρίου έκανε ο γνωστός παρουσιαστής και χρόνια στέλεχος του Cambridge ESOL-εκπαιδευτικός και συγγραφέας κύριος Bob Obee,  με στόχο να δώσει στους παρευρισκόμενους πληροφορίες και συμβουλές που μπορούν να βοηθήσουν τους μαθητές να προετοιμαστούν καλύτερα για τις εξετάσεις του Cambridge. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στoν τρόπο βαθμολογίας και κατ’επέκταση την βελτίωση της προετοιμασίας της Έκθεσης.

Το δεύτερο σκέλος του σεμιναρίου περιλάμβανε παρουσίαση από τον κύριο Γιάννη Μπάρδη, Academic Coordinator της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης με στόχο την επισήμανση και ανάλυση των αλλαγών των εξετάσεων ECCE [B2-lower] και ECPE [Γ2-Proficiency] του Πανεπιστημίου Michigan με αντίστοιχες συμβουλές για την άψογη προετοιμασία των μαθητών.

Τονίζουμε ότι  οι παρουσιάσεις ήταν άρτιες και άκρως ενημερωτικές και γενικά αποτέλεσαν ευχάριστη και εποικοδομητική εμπειρία για τους καθηγητές του Moose Language Schools. Εδώ αξίζει να σημειωθεί πως το Κέντρο Ξένων Γλωσσών  Moose Language Schools ήταν και το μοναδικό που παρευρέθηκε στην εκδήλωση από ολόκληρο το νομό Λακωνίας σε αντίθεση με όλα τα άλλα φροντιστήρια που έλαμψαν δια της απουσίας τους. Όπως έχουμε επισημάνει άλλωστε και θα συνεχίσουμε να το τονίζουμε, για μας η διδασκαλία δεν είναι απλά μια δουλειά, είναι τρόπος ζωής. Η δουλειά μας δεν τελειώνει με το τέλος του μαθήματος. Επιμορφωνόμαστε συνεχώς, μελετάμε και προσαρμόζουμε την διδασκαλία μας στις απαιτήσεις της εποχής μας φροντίζοντας πάντα να κρατάμε τον πήχη ψηλά-πρώτα σε μας και μετά στους μαθητές μας.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΟΥΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ

Διευθυντής Σπουδών/Ιδιοκτήτης, Moose Language Schools

Μπορείτε να μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα μας μέσω ειδήσεων RSS 2.0 που θα βρείτε ΕΔΩ!.

'Η μπορείτε να μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα και εκδηλώσεις μας μέσω FeedBurner και κατευθείαν στο email σας!

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ μην ξεχάσετε να συμπληρώσετε τα υποχρεωτικά πεδία (*) γιατί αλλιώς η φόρμα δε θα μπορέσει να υποβληθεί.

Όνομα *

Email * (Δεν θα δημοσιευθεί)

Website

Σχόλια