Ημερίδα Τεχνολογίας – Απονομή Πτυχίων στο Moose Language Schools

3

Σπάρτη – Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016.  Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ενημερωτική ημερίδα για παιδιά, γονείς και φίλους, καθώς και Απονομή Πτυχίων στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Moose Language Schools του Γεωργίου Μουστόγιαννη. Συγκεκριμένα:

  1. Στην συνάντηση αυτή αρχικά έγινε παρουσίαση της σύγχρονης online πλατφόρμας estudying. Μία ακόμη καινοτομία του Moose Language Schools κατ’ αποκλειστικότητα στη Λακωνία!
  2. Ακολούθησε ενημέρωση για το Tutiv, της ελληνικής on-line πλατφόρμας e-testing που είναι διαθέσιμο μόνο σε επιλεγμένα κέντρα ξένων γλωσσών και βοηθά στην πληρέστερη προετοιμασία των μαθητών για τις εξετάσεις γλωσσομάθειας.

Τo e-studying και το Tutiv αποτελούν ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει στην υπηρεσία του μαθητή, του καθηγητή και του γονέα ο οποίος μέσω αυτών μπορεί και αυτός να έχει άμεση πρόσβαση σε ένα κομμάτι της εκπαιδευτικής διαδικασίας .

  1. Έπειτα απονεμήθηκαν τα Πιστοποιητικά των Επιτυχόντων του 2015-2016.
  2. Αμέσως μετά, οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν τη συνέχεια της ενημέρωσης που πραγματοποιήθηκε προ ημερών για τα επίπεδα JuniorA & B, SeniorA, Bκαι C σχετικά με την διάδραση και τη διδασκαλία μέσω διαδραστικού πίνακα και ie-book από την εκπρόσωπο της Express Publishing κυρία Αδαμαντία Μπουρδέρη. Η παρουσίαση υλικού αυτή τη φορά αφορούσε τις τάξεις B1+ ( PRE-LOWER), και Β2 (LOWER).
  3. Η συνάντηση έκλεισε με αναφορά στη σπουδαιότητα απόκτησης της διεθνώς αναγνωρισμένης Πιστοποίησης Αγγλικών Ειδικότητας του University of Greenwich του Λονδίνου. Στη σημερινή απαιτητική παγκόσμια αγορά εργασίας παρέχουμε άλλο ένα εφόδιο στο νοσηλευτή, στο λογιστή, στον ξενοδοχοϋπάλληλο και σε άλλες 32 ειδικότητες!

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συντελεστές της ημερίδας, όσους κατάφεραν να έρθουν και να ευχηθούμε πάντα επιτυχίες στους μαθητές μας. Και να θυμάστε, εμείς στο Moose δεσμευόμαστε να επαγρυπνούμε ακολουθώντας τις εξελίξεις γιατί για εμάς η διδασκαλία των αγγλικών δεν είναι μια οποιαδήποτε δουλειά – είναι τρόπος ζωής.

Με εκτίμηση,

Γεώργιος Ευαγγέλου Μουστόγιαννης

Διευθυντής Σπουδών, Moose Language Schools

 13245 68 9 11 12 13 14 16 17 18 19 20 21 22 a b c d e 

  45

Μπορείτε να μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα μας μέσω ειδήσεων RSS 2.0 που θα βρείτε ΕΔΩ!.

'Η μπορείτε να μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα και εκδηλώσεις μας μέσω FeedBurner και κατευθείαν στο email σας!

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ μην ξεχάσετε να συμπληρώσετε τα υποχρεωτικά πεδία (*) γιατί αλλιώς η φόρμα δε θα μπορέσει να υποβληθεί.

Όνομα *

Email * (Δεν θα δημοσιευθεί)

Website

Σχόλια