2η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΟΝΕΩΝ/ΜΑΘΗΤΩΝ-Το University of Cambridge ESOL στο Moose Language Schools

Το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου και ώρα 12:30-14:00 έγινε η δεύτερη για φέτος  συνάντηση γονέων/μαθητών στο χώρο του κέντρου μας με συνδιοργανωτές αυτή τη φορά το Πανεπιστήμιο του Cambridge και το Πιστοποιημένο Κλειστό Εξεταστικό Κέντρο P.E.N.-Peloponnese Examination Network στο οποίο είναι μέλος το Moose Language Schools. Στην παρουσίαση που έγινε ενημερώθηκαν άπαντες για τις εξετάσεις του Πανεπιστημίου του Cambridge. Αξίζει να σημειωθεί ότι η έλευση από μικρούς και μεγάλους ήταν μεγάλη επιτυχία.Κεντρικός ομιλητής ήταν ο γνωστός πλέον σε όλους σύμβουλος του Cambridge ESOL και Teacher Trainer Stephen John Taylor, όπου εδώσε στους παρευρισκόμενους πληροφορίες  πάνω στα βασικά χαρακτηριστικά των εξετάσεων [Young Learners English: Οι Εξετάσεις Αγγλικών για Μικρούς Μαθητές , KET/PET και FCE for Schools, CAE και CPE] καθώς και στο τι προσφέρουν στους μαθητές.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Moose Language Schools θα συνεχίσει να ενημερώνει και να επιμορφώνει γονείς και μαθητές σε όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς επαληθεύοντας έτσι τις αρχές του. Θα θέλαμε να τονίσουμε ιδιαίτερα το πόσο σημαντικό είναι γονείς και μαθητές να παρευρίσκονται σε αυτές τις εκδηλώσεις.

Για οποιεσδήποτε περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email καθώς και στα τηλέφωνα επικοινωνίας: 27310-89361  /  6942554937.

Γιώργος Ευαγγέλου Μουστόγιαννης

Διευθυντής Σπουδών

Moose Language Schools

Μπορείτε να μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα μας μέσω ειδήσεων RSS 2.0 που θα βρείτε ΕΔΩ!.

'Η μπορείτε να μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα και εκδηλώσεις μας μέσω FeedBurner και κατευθείαν στο email σας!

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ μην ξεχάσετε να συμπληρώσετε τα υποχρεωτικά πεδία (*) γιατί αλλιώς η φόρμα δε θα μπορέσει να υποβληθεί.

Όνομα *

Email * (Δεν θα δημοσιευθεί)

Website

Σχόλια