Γιατί Moose;

Κέντρο Ξένων Γλωσσών Moose – Γ. Μουστόγιαννη:

Moose-language-schools

Ο εκπαιδευτικός οργανισμός ξένων γλωσσών MOOSE LANGUAGE SCHOOLS, από την στιγμή της ιδρύσεως του μέχρι και σήμερα, έχει καταφέρει να εδραιώσει γερές βάσεις και δυνατές σχέσεις με τους σπουδαστές κάθε ηλικίας.
Η υψηλή ποιότητα σπουδών, η ζεστή ατμόσφαιρα αλλά και οι φιλικές σχέσεις με τους γονείς και με τους μαθητές, όπως και η εφαρμογή σύγχρονων και πρωτοποριακών μεθόδων διδασκαλίας, έχουν συμβάλει όλα αυτά τα χρόνια στη δημιουργία μιας σχέσης εμπιστοσύνης και σεβασμού.

216 Πιστοποιητικά Γλωσσομάθειας από Αξιόπιστους Φορείς

σε 10 χρόνια λειτουργίας!

 

Γιατί σε νέο περιβάλλον;
Γιατί εσείς μας το ζητήσατε! Όντας πάντοτε ανοικτοί στις προτάσεις φίλων του Κέντρου μας, συμμεριστήκαμε την άποψη κυρίως γονέων και ενήλικων μαθητών ότι αυτό θα πρέπει να είναι ευκολότερα προσβάσιμο, σε ισόγειο, με άνετο πάρκινγκ. Σε όλους όσους τον είδαν από κοντά ή/και διαδικτυακά ο νέος χώρος αρέσει περισσότερο από τον -επίσης εξαιρετικό- προηγούμενο.Moose

ΤΙ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

Η πλήρης «ταυτότητα» του Κέντρου μας, οι υπηρεσίες που παρέχει και η ως τώρα πορεία του είναι προσβάσιμες σε όλους μέσω της ανανεωμένης ιστοσελίδας του.

Τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα:
Άψογες υπηρεσίες εκμάθησης ξένης γλώσσας και μεταλαμπάδευσης γνώσεων για χρήση της αγγλικής από τον σπουδαστή και μετά την απόκτηση του πτυχίου.
Άλλωστε, εξειδικευμένοι καθηγητές (Έλληνες και native speakers) με 20ετή και πλέον πείρα παρέχουν ένα υψηλό επίπεδο σπουδών που εγγυάται την επιτυχία.

  • ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ.
  • ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΕ ΞΕΝΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΕ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ [IELTS, TOEFL, IB (International Baccalaureate)].
  • ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΦΟΙΤΗΣΗΣ, γιατί οι μαθητές μπορούν να δώσουν τα πτυχία τους νωρίτερα από τον προβλεπόμενο χρόνο.
  • ΧΡΗΣΗ των πλέον σύγχρονων και καινοτόμων διδακτικών μεθόδων. Ακολουθούμε και ενημερωνόμαστε συνεχώς για όλες τις νέες μεθόδους διδασκαλίας.
  • Διδάσκουμε με την πιο προηγμένη τεχνολογία και μαθαίνουμε εύκολα, γρήγορα και ευχάριστα με INTERACTIVE WHITEBOARDS (διαδραστικούς πίνακες) ie-books και e-testing [test και προσομοίωση των εξετάσεων μέσω υπολογιστή και διαδικτύου].

6 5b

  • Στο Moose προσφέρουμε αποκλειστικά για όλο το νομό Λακωνίας την πρωτοποριακή μέθοδο Fast School for English Experts. Οι EnglishExperts® αποτελούν ένα πρωτοπόρο δίκτυο συνεργαζόμενων κέντρων ξένων γλωσσών στην Ελλάδα. Η μέθοδος Fastschool® που ακολουθούν είναι η λύση για εγγυημένη και επιτυχημένη συμμετοχή σε εξετάσεις πιστοποίησης της αγγλικής γλώσσας, εγκεκριμένες από το ΑΣΕΠ. Μιλάς και γράφεις Αγγλικά από το πρώτο μάθημα! Απευθύνεται σε ενήλικες εργαζόμενους όλων των κλάδων και ειδικοτήτων του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, αλλά και κάθε ενήλικα που θέλει να μάθει ή να ξαναθυμηθεί την αγγλική γλώσσα!
  • Προσιτές τιμές αντάξιες των υπηρεσιών που παρέχουμε και εκπτωτική πολιτική που ανταποκρίνεται στις ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας.
  • Ολοκαίνουργιος, άκρως λειτουργικός χώρος.

2

Ελάτε να συζητήσουμε στα γραφεία μας, στην οδό Αγίου Νίκωνος 60 και Αχιλλέως (στη συμβολή τους με την Όθωνος Αμαλίας) στη Σπάρτη , καθημερινά 10:00-13:00 και 18:00-21:00. Τηλεφωνήστε μας στο 27310 89361 και στο 6942554937 ή στείλτε μας email στο info@mooselanguageschools.gr. Οι εγγραφές ήδη ξεκίνησαν!

ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΟΥΣΤΟΓΙΑΝΝΗ
Για Όσους Δεν Θέλουν τα Πτυχία Μόνο για τον Τοίχο!

Διότι:

  • Για Μας… Η Διδασκαλία των Αγγλικών δεν είναι μια «οποιαδήποτε δουλειά». Είναι Σοβαρή Δέσμευση και Τρόπος Ζωής!

  • Για Σας…. Η Εκμάθηση των Αγγλικών είναι Επένδυση για το Μέλλον και Όχι Μηνιαίο Έξοδο..!!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –– – –

Γιώργος Μουστόγιαννης:

“Σημαία μας το τρίπτυχο Γνώση – Εργατικότητα – Συνεργασία με τον γονέα και τον σπουδαστή”

MR MOOSE

Ο Γιώργος Μουστόγιαννης γεννήθηκε το 1974 στο Σικάγο των ΗΠΑ από τους Έλληνες μετανάστες Ευάγγελο και Αγγελική Μουστόγιαννη και μεγάλωσε στη Σπάρτη, όπου και κατοικεί.

Αποφοίτησε από το 1ο Λύκειο Σπάρτης και συνέχισε τις σπουδές του στις ΗΠΑ. Είναι Πτυχιούχος Ψυχολογίας και Αγγλικής Φιλολογίας από το Πανεπιστήμιο Ιλλινόις Σικάγο (University of Illinois at Chicago – UIC) και Προπονητικής από το American Sport Education Program (ASEP).

Στις ΗΠΑ ξεκίνησε τη διδακτική του καριέρα ως καθηγητής Γυμνασίων και Λυκείων στο Σικάγο καθώς και σε μειονοτικά σχολεία, ενώ διετέλεσε Τεχνικός Διευθυντής του Τμήματος Καλαθοσφαίρισης Γυναικών του Πανεπιστημίου Ιλλινόις Σικάγο (University of Illinois at Chicago – UIC) και υπεύθυνος αθλητικών προγραμμάτων Δήμων και Ακαδημιών, συμπεριλαμβανομένων των Ακαδημιών Chicago Bulls Basketball Clinics.

Εργάστηκε ακόμη ως καθηγητής και ως διευθυντής σπουδών σε κέντρα ξένων γλωσσών και ιδιωτικά σχολεία στην Αθήνα, καθώς και στον ελληνικό εκδοτικό οίκο βιβλίων Αγγλικής “Express Publishing” ως σύμβουλος εκπαίδευσης ιδιωτικών και δημοσίων σχολείων.

Από τον Σεπτέμβρη του 2009 δημιούργησε και είναι διευθυντής σπουδών του Κέντρου Ξένων Γλωσσών “MOOSE LANGUAGE SCHOOLS” στη Σπάρτη, το οποίο μέχρι σήμερα έχει καταφέρει να εδραιώσει γερές βάσεις και δυνατές σχέσεις με τους σπουδαστές κάθε ηλικίας.

Το 2013 ίδρυσε το Αθλητικό Πολιτιστικό Σωματείο “ΛΥΚΟΙ ΣΠΑΡΤΗΣ” με παιδιά του Κέντρου Ξ. Γ. Moose

σε τμήματα προ-μίνι, μίνι, παιδικό και ανδρών.

Ο Γιώργος Μουστόγιαννης ομιλεί δύο γλώσσες, χρησιμοποιεί τόσο την ελληνική όσο και την αγγλική ως μητρικές. Έχει υπηρετήσει στο χώρο της εκπαίδευσης των αγγλικών πάνω από είκοσι χρόνια. ῾

 

Μπορείτε να μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα μας μέσω ειδήσεων RSS 2.0 που θα βρείτε ΕΔΩ!.

'Η μπορείτε να μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα και εκδηλώσεις μας μέσω FeedBurner και κατευθείαν στο email σας!