Η Ελληνοαμερικανική Ένωση στο Moose Language Schools

Την Παρασκευή στις 21 Δεκεμβρίου του 2012 οργανώθηκε στο κέντρο ξένων γλωσσών Moose Language Schools του Γεωργίου Μουστόγιαννη παρουσίαση σχετικά με τις εξετάσεις των φορέων εξετάσεων του University of Michigan [ECCE/ECPE],ETS [TOEIC/TOEFL] καθώς και των εξετάσεων BCCE/ALCE του Hellenic American University.John Bardis-HAU-Mr Moose-2012

Την παρουσίαση έκανε ο κύριος Ιωάννης Μπάρδης, Academic Support Teacher Educator και Examination Coordinator της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, ο οποίος αναφέρθηκε στο περιεχόμενο, στη δομή και στο χρόνο που έχουν στη διάθεσή τους τα παιδιά για να ολοκληρώσουν τα γραπτά τους. Μετά έκανε μία προσομοίωση των προφορικών εξετάσεων του ECCE(B2/lower), με παιδιά του φροντιστηρίου.

Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο κ. Γεώργιος Μουστόγιαννης, για να παρουσιάσει τους λόγους που κυρίως τα παιδιά αποτυγχάνουν στις εξετάσεις γλωσσομάθειας. Μίλησε για κάθε τύπο μαθητή που αποτυγχάνει, τους λόγους αποτυχίας τους και έδωσε συμβουλές σε γονείς και μαθητές ώστε να γίνουν πιο αποτελεσματικοί.

Τα παιδιά προβληματίστηκαν, γιατί μέσα από τα λόγια του, είδαν τον εαυτό τους. Κατάλαβαν πως οι εξετάσεις δεν είναι κάτι τρομακτικό και ιδιαίτερα τα προφορικά, που πρέπει να μιλήσεις απέναντι στον εξεταστή σου. Την παρουσίαση παρακολούθησαν εκτός των παιδιών και πολλοί γονείς, οι οποίοι με τη σειρά τους έκαναν ερωτήσεις για το πώς θα μπορούσαν να συμβάλλουν στην επιτυχία των παιδιών τους.

Το Moose Language Schools για άλλη μια φορά πρωτοπορεί στο χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης και αποδεικνύει εμπράκτως πως τίποτε δεν αφήνεται στην τύχη και πως η διάθεση, η προσοχή και το διάβασμα είναι το κλειδί της επιτυχίας !John Bardis_HAU-Mr MooseJohn Bardis_HAU-Mr MooseJohn Bardis-B2 StudentHAU-Presentation-Moose-LSMr Moose in Action

Mr Moose in Action 3

Μπορείτε να μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα μας μέσω ειδήσεων RSS 2.0 που θα βρείτε ΕΔΩ!.

'Η μπορείτε να μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα και εκδηλώσεις μας μέσω FeedBurner και κατευθείαν στο email σας!

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ μην ξεχάσετε να συμπληρώσετε τα υποχρεωτικά πεδία (*) γιατί αλλιώς η φόρμα δε θα μπορέσει να υποβληθεί.

Όνομα *

Email * (Δεν θα δημοσιευθεί)

Website

Σχόλια