Εξερευνήστε τον καινούριο μας δικτυακό τόπο!

moose-language-schools-new-site-imageΟ δικτυακός μας τόπος, www.mooselanguageschools.gr, αναπτύχθηκε με έναν ελκυστικό σχεδιασμό, μεγαλύτερη δια-δραστικότητα επισκεπτών και χρήση τελευταίας τεχνολογίας. Προσφέρει μια απλουστευμένη πλοήγηση στις δραστηριότητες του Moose Language Schools.

Τον σχεδιασμό και ανάπτυξη του πρωτότυπου δικτυακού τόπου έχουν αναλάβει οι Handmade CSS Design (N.Haitas & Α.Σομπότης).

Η καινούρια μας ιστοσελίδα είναι σύμφωνη με τις προδιαγραφές πρόσβασης “Section A” και “Section 508“, σύμφωνη με το “VisCheck” και “ColorOracle” για επισκέπτες με αχρωματοψία όπως επίσης και είναι εύχρηστη για άτομα με προβλήματα όρασης “IBM Screen Reader friendly“). Όπως είναι εμφανές, η ιστοσελίδα μας σχεδιάστηκε με το σκεπτικό να είναι επισκέψιμη από όλους, σύμφωνα με τις οδηγίες “DDA guidelines“. Επιπλέον ο ιστοχώρος μας έχει επικυρωθεί χρησιμοποιώντας το ” WAVE“, την υπηρεσία επικύρωσης δυνατότητας πρόσβασης για ΑΜΕΑ.

Η νέα ιστοσελίδα σχεδιάστηκε σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Web 2.0 και την ευκολία χρήσης της από όλες τις μηχανές πλοήγησης, στις οποίες και έχει δοκιμασθεί:

  • Internet Explorer 6 για PC
  • Internet Explorer 7 για PC
  • Internet Explorer 8 για PC
  • Mozilla Firefox για PC και Apple
  • Chrome για PC
  • Opera για PC και Apple
  • Safari για PC και Apple

Ελπίζουμε να βρείτε τη νέα μας ιστοσελίδα ευχάριστη στην πλοήγησή σας. Η γνώμη σας είναι σημαντική και θα εκτιμούσαμε τα σχόλιά σας για τη βελτίωση της ιστοσελίδας μας. Μπορείτε να στείλετε τα σχόλιά σας εδώ.

Μπορείτε να μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα μας μέσω ειδήσεων RSS 2.0 που θα βρείτε ΕΔΩ!.

'Η μπορείτε να μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα και εκδηλώσεις μας μέσω FeedBurner και κατευθείαν στο email σας!

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ μην ξεχάσετε να συμπληρώσετε τα υποχρεωτικά πεδία (*) γιατί αλλιώς η φόρμα δε θα μπορέσει να υποβληθεί.

Όνομα *

Email * (Δεν θα δημοσιευθεί)

Website

Σχόλια