Πρόσκληση 1ης Συνάντησης Γονέων – Μαθητών Α’ Προκαταρκτικής (A Junior)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΣΠΑΡΤΗ, 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Αξιότιμοι γονείς,

Αγαπημένοι μας μαθητές,

Σας ευχαριστούμε θερμά για την προτίμηση και την συνεργασία μας και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε μόνο ό,τι καλύτερο υπάρχει για την εκμάθηση της Αγγλικής Γλώσσας. Διανύουμε τον τέταρτο μήνα της σχολικής περιόδου και θεωρούμε απαραίτητη την πραγματοποίησης της συνάντησής μας που θα γίνει την αυτήν την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου και ώρα 17.30 στο χώρο του κέντρου μας, με σκοπό την ενημέρωση των γονέων και μαθητών, για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να μελετούν οι μαθητές στο σπίτι (κυρίως αυτών που φοιτούν για πρώτη φορά στο κέντρο μας) προς αποφυγή λαθών. Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί συζήτηση για την επίλυση τυχόν αποριών σας.

Επίσης, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως θα έχουμε καλεσμένη την κυρία Αδαμαντία Μπουρδέρη, Τeacher Τrainer/ ELT Consultant του εκδοτικού οίκου Express Publishing(ενός από τα ισχυρότερα χαρτιά  πίσω από τις επιτυχίες του  Moose Language Schools!) Η κυρία Μπουρδέρη θα μιλήσει για τα οφέλη του iebook, του διαδραστικού ηλεκτρονικού βιβλίου στην μελέτη, την εμπέδωση και την αφομοίωση των αγγλικών.

Το διαδραστικό ηλεκτρονικό βιβλίο είναι ένα σύγχρονο εργαλείο εκμάθησης που διδάσκεται στο Moose Language Schools από τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του και βοηθάει τους μαθητές να έχουν την καλύτερη δυνατή μελέτη. Αποτελεί κάτι παραπάνω από ένα συνηθισμένο ηλεκτρονικό βιβλίο και προσφέρει έναν μοναδικό συνδυασμό ήχου και εικόνας, δραματοποιημένης κλασσικής λογοτεχνίας, ασκήσεις επικοινωνίας, τραγούδια, παιχνίδια και βίντεο. Είναι ο ιδανικός σύντροφος μελέτης για μαθητές Αγγλικών ηλικίας 6+ που ελαχιστοποιεί το χρόνο προετοιμασίας και καλύπτει τις ανάγκες όλων των ειδών μαθητών, ενώ οι γονείς μπορούν να είναι σίγουροι ότι τα παιδιά τους έχουν όλη την υποστήριξη που χρειάζονται, προκειμένου η διαδικασία της μάθησης να είναι αποδοτική και ανεξάρτητη.

Αυτή είναι η πρώτη από τις φετινές συναντήσεις μας, καθώς θα ακολουθήσουν ανάλογες κατά την διάρκεια της σχολικής χρονιάς, στοχεύοντας στην πλήρη και ουσιαστική ενημέρωση σας.

Σας ευχαριστούμε.

Με εκτίμηση

Γιώργος Ευαγγέλου Μουστόγιαννης

Διευθυντής Σπουδών

Μπορείτε να μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα μας μέσω ειδήσεων RSS 2.0 που θα βρείτε ΕΔΩ!.

'Η μπορείτε να μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα και εκδηλώσεις μας μέσω FeedBurner και κατευθείαν στο email σας!

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ μην ξεχάσετε να συμπληρώσετε τα υποχρεωτικά πεδία (*) γιατί αλλιώς η φόρμα δε θα μπορέσει να υποβληθεί.

Όνομα *

Email * (Δεν θα δημοσιευθεί)

Website

Σχόλια